Reacties en ervaringen met Hoogervorst Webdesign

“DeltaBijlessen.nl en DeltaBelastingadvies.nl zijn twee sites van mij die door Hoogervorst Webdesign zijn ontworpen. Werken met George is vooral een goede samenwerking. Ik heb aangegeven wat ik wilde en George zorgt ervoor dat het technisch tot stand komt. Hij neemt enorm veel tijd voor je en adviseert je voortdurend en in goed overleg komt er een goede site tot stand. Daarna zorgt hij er ook nog voor dat die site goed te vinden is via google of startpagina’s.”

“George Hoogervorst, de eigenaar van Hoogervorst Webdesign, is al jarenlang een ideale partner voor het samenstellen en onderhouden van de website van onze organisatie.
Wij hebben voor George gekozen vanwege zijn enorme ICT-kennis, die hij op een praktische en eenvoudige wijze weet toe te passen.
Daarnaast is hij inhoudelijk ook goed aanspreekbaar op onze activiteiten.
Dit niet alleen op het terrein van de zorg en het bedrijfsleven, maar ook in het bijzonder, ten aanzien van de maatschappelijke belangen die wij vertegenwoordigen.”

“In het najaar van 2008 zochten wij contact met George Hoogervorst in verband met het laten ontwikkelen en bouwen van een website voor het antiquariaat Lectori Salutem, een zaak in tweedehands boeken en prenten in Weesp.
Wij hadden een concept opgesteld om dit in overleg met George te bespreken en bij te stellen.
Van de aanvang van de ontwikkeling van de website af, was George Hoogervorst een coöperatieve en creatieve ontwikkelaar en bouwer van onze website. In goed overleg is de website online gegaan, en ook daarna bleef George Hoogervorst steeds nieuwe ideeën aandragen om de kwaliteit en de actualiteit van de website te intensiveren.
Onze website blijft bij Hoogervorst in onderhoud, en wij zijn ervan overtuigd dat wij nog geruime tijd op een plezierige wijze zullen samenwerken.”

“Ik ben klant bij Hoogervorst Webdesign omdat je bij Hoogervorst webdesign net iets meer krijgt dan je vraagt.
Een webmaster die meedenkt, vooruitdenkt en daardoor voor het beste resultaat zorgt. Op lastige vragen weet hij antwoord te geven. Lukt het niet meteen, dan schakelt hij één van zijn vele contacten in om het antwoord te vinden. Altijd met de dreiging van een rekening die vervolgens niet komt…
Dankzij zijn bijzondere kwaliteiten komt onze site altijd als eerst uit de bus bij google. Een jaloersmakend resultaat waarmee ik collega-organisaties graag de ogen uitsteek!”

“George is zelf erg betrouwbaar, Hij gaat nauwgezet om met opdrachten van klanten om,
Ontplooit ook zelf initiatieven, maar overlegt deze met de Klant, want die is koning.
George is goed op de hoogte van het hele computergebeuren, weet aan dingen ook nieuwe invulling te geven.
Soms zou je hem een tikkeltje eigenwijs vinden, maar het komt zijn serviceverlening ten goede, en Hij doet wat de klant wil.
De prijzen bij GWH 109 zijn heel acceptabel en zeker het overwegen waard voor een unieke Web-Site”

“Ik ken George sinds begin 2001, toen hij de website voor mijn bedrijf op het gebied van personeels-advies, technisch ´in elkaar zette´ .De vormgeving verzorgde ik zelf.
Ongeveer 30% van mijn omzet had ik sindsdien aan deze site te danken.
Na mijn pensionering, nu 4 jaar geleden, heb ik voor een toneelvereniging en enkele andere projecten, George gevraagd de registratie en de techniek van 4 sites te verzorgen.
Bij al deze ervaringen blijkt George steeds een reële gesprekspartner die positief meedenkt, zijn ervaring gebruikt om tot het beste resultaat te komen, en voor een bescheiden tarief vakwerk levert.
Zijn sterkste kant vind ik dat hij goede ´nazorg´verleent, omdat hij het belangrijk vindt dat de sites van zijn klanten veelvuldig bezocht worden, wat tenslotte het doel van een website is.”

“Hoogervorst webdesign denkt met je mee over vele zaken.
Bedenkt ook, is alert, waar jezelf niet aan had gedacht!
Daarmee krijg je voor zeer schappelijke prijzen een duidelijke website.
En ook het onderhoud is goed als jezelf maar voor de informatie zorgt.
Trouwens, anders herinnert George je daar wel aan!”